Over Sandra

Wie is Sandra?

M’n leven lang ben ik al een ‘mensen-mens’, de diversiteit in denken en doen interesseert, inspireert en intrigeert mij. Het maakt me ook niet uit in welke levensfase iemand zich bevindt, van welk geslacht de persoon is of wat zijn/haar seksuele voorkeur is. Ik hou gewoon van mensen!

Mijn openheid naar mensen toe, het vertrouwen dat ik ze geef, resulteert in een fijne familieband en veel goede vrienden en vriendinnen waar ik heel blij mee ben. Met mijn man heb ik sinds 1980 een relatie en we zijn in 1986 getrouwd.

Om het gedrag van mensen beter te begrijpen heb ik in het verleden ‘ Elemetaire Praktische Psychologie gedaan, Relatie Psychologie en de opleiding Relatiecoach/Therapeut gevolgd die ik succesvol heb afgerond. Mindfulness, Mindwhispering en diverse communicatietrainingen vullen mijn kennis goed aan. Ik sta geregistreerd bij : Stibag.

Het is vanzelf sprekend dat ik de therapeutische grondhouding als hulpverlener respecteer en zo op een correcte, ethisch verantwoorde en effectieve manier om ga met mijn cliënten.

Mensen coachen en adviseren doe ik al tientallen jaren met veel plezier. Mijn hulp en advies wordt door mijn omgeving zeer positief ontvangen wat mij veel voldoening geeft. Het was voor niemand een verrassing dat ik mijn eigen coaching-en adviespraktijk wilde gaan starten. Het enthousiasme en vertrouwen wat ik van mijn dierbaren kreeg, gaf mij zoveel zelfvertrouwen dat ik het aandurfde om het gewoon te doen.

Ik hoop van harte dat ik uw vertrouwen krijg en mag helpen met hetgeen waarmee u zit. En tja…wat kan je gebeuren om een afspraak te maken voor een vrijblijvend intake gesprek?

  • cookies