Workshops

Fit en vrolijk door de overgang!
Ben jij een vrouw tussen de 45 en 60 jaar?

Dan is deze workshop zeker iets voor jou!

Fit en vrolijk door de overgang.
Iedere vrouw komt op een gegeven moment in haar leven in de ‘overgang’. Heel veel vrouwen zijn hier eigenlijk helemaal niet op voorbereid, laat staan dat ze weten en begrijpen wat hen overkomt en wat er nou wel of niet ‘bij’ hoort .
En laten we eerlijk zijn; het is nou niet bepaald een onderwerp waar we graag over praten. In ons moderne Nederland is de overgang nog steeds een taboe en wordt er door degene die er (nog) niet mee te maken heeft zelfs een beetje lacherig over gedaan. Graag wil ik als coach dit taboe doorbreken om vrouwen voor te bereiden en te ondersteunen in dit natuurlijke proces.

Hoe ga ik dit doen?
Allereerst om voorlichting te geven wat er nu precies aan het veranderen is in je lichaam. Onderwerpen kunnen bijvoorbeeld gaan over:
• Hoe ontstaan de opvliegers en wat voor invloed heeft stress hierop?
• Waarom krijg ik problemen met m’n gewicht?
• Waarom neemt de kans op hart- en vaatziekte toe?
Er kunnen problemen met je partner en/of omgeving ontstaan vanwege je humeurig of soms zelfs agressieve gedrag. Blaasproblemen, vergeetachtigheid, gewrichtspijn en als je bepaalde signalen negeert kan zelfs een burnout het gevolg zijn. Soms worden de dingen je teveel…of heb je geen zin in iets….je snapt niets meer van jezelf… Dit zijn een aantal ongemakken die vrouwen in meer of mindere mate kunnen ervaren. Pfff… niet echt om vrolijk van te worden!

Aktie
Tijdens de workshop/lezing die met kleine groepjes wordt gegeven zal ik zoveel mogelijk uitleg geven waardoor bepaalde ongemakken ontstaan. Maar belangrijker: Wat kunnen we eraan doen zodat we zo effectief en met zo min mogelijk ongemakken deze fase door komen! Het is vanzelfsprekend dat ik serieus uitleg geef maar zeker niet terughoudend ben om humor in te zetten daar waar het uiteraard gepast en geoorloofd is.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Ik ben in ieder geval niet van plan om jullie een saaie avond te bezorgen! Kortom, een ongedwongen workshop/lezing met vrouwen uit je eigen doelgroep die willen leren zodat we (samen) fitter en vrolijker door dit proces heen komen, dus wat houd je nog tegen?

Kosten: € 17.50. Inclusief koffie/thee/water
Duur: Ongeveer 2 a 2,5 uur. In de avond of overdag.
Locatie: Madame de Pompadour
Adres: Langsom 28, 1066 EW Amsterdam

Wil je meer informatie of heb je nog vragen?
Telefoon: 06 22 671 681
E-mail: info@sandragulien.nl
Website: www.sandragulien.nl

Graag tot ziens!
Liefs, Sandra